TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

XERRADA “Els béns comuns urbans”

#LACOMUNALITATDEVALLS

XERRADA “Els béns comuns urbans”, a càrrec de Tornavís Teatre, Coordinadora de Barraques de Reus, l’Hort dels 4 Cantons, i la cooperativa La Hidra.

En aquesta jornada s’explicarà què són els béns comuns urbans a compte de la cooperativa La Hidra, l’ús de l’espai públic en places i carrers per al desenvolupament d’activitats artístiques, a través de la Companyia de teatre Tornavís Teatre, de Tarragona; la gestió de recursos comuns per a l’autoorganització d’activitats d’oci, a través de l’Associació Coordinadora de Barraques de Reus; i la gestió d’Horts Comunitaris com a eina de reapropiació veïnal de la terra, a través de l’Associació Valls en Transició.

Data: 30 de setembre a les 19 h a l’Hort dels 4 Cantons

Organitza: La Comunalitat de Reus, de Tarragona i de Valls.

© 2023 La Comunalitat de Valls – Disseny Web La Caseta del Cubos