TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

Curs de formació laboral d’ajudant de cuina i servei de bar

#LACOMUNALITATDEVALLS


CURS D’AJUDANT DE CUINA I PERSONAL DE SALA

L’objectiu del curs és disposar de coneixements teòrics i pràctics en les feines bàsiques relacionades amb la cuina d’un restaurant, i així com les nocions indispensables com a treballadors/es de sala d’un bar o restaurant. 

Aquesta formació està destinada a totes aquelles persones de més de 21 anys o menors de 21 anys que hagin acabat l’Educació Secundària Obligatòria, que es troben en situació d’atur i que puguin estar interessades en formar-se en aquest àmbit, per tal de poder-se inserir professionalment en aquest sector.

La formació inclou 60 h lectives, així com 50h de pràctiques no remunerades en restaurants i bars de la població de Valls. 

DATA: Del 3 de novembre al 3 de desembre. 

DURADA: 60 hores 

MODALITAT: Presencial

HORARI: Dimarts i dijous 16 h – 20 h / Dissabtes 9 h – 14 h

© 2023 La Comunalitat de Valls – Disseny Web La Caseta del Cubos