TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

La Comunalitat de Valls organitza la 5a Trobada de Joves Activistes

La trobada es farà a càrrec del col·lectiu feminista tarragoní Cau de Llunes

La Comunalitat de Valls ha creat el projecte de l’Escola d’Activisme, en què l’objectiu és impulsar un espai dirigit al jovent on podran compartir experiències i coneixements per tal de definir reptes futurs, teixir aliances i nous lideratges. 

L’escola d’activisme es basa en la generació d’espais de trobada per als joves que volen aprendre i formar-se per al seu futur. Així doncs, cada setmana es fa una trobada organitzada per diversos col·lectius i associacions, com Arran, l’Hort dels Quatre Cantons i Valls per la Llengua, amb l’objectiu de formar els joves a partir de col·lectius ja creats i animar-los a formar-ne part o a crear-ne d’altres.

Actualment, la Comunalitat està fent crides a gent jove per tal que coneguin el projecte de l’Escola d’Activisme i s’hi uneixin. Aquest projecte ja es va iniciar el darrer mes amb una trobada setmanal, celebrada els dilluns a les 8 del vespre.

El dilluns dia 31 de juliol tindrà lloc la cinquena trobada de joves activistes al Casal Popular La Turba, situat al carrer dels Metges, número 14. Aquesta trobada serà organitzada pel col·lectiu feminista tarragoní Cau de Llunes, una assemblea feminista revolucionària no-mixta que va néixer el 2007 per tal de lluitar pel seu propi alliberament i aconseguir superar l’opressió que pateixen les dones.

© 2023 La Comunalitat de Valls – Disseny Web La Caseta del Cubos