TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

La Turba presenta el segon curs del Club Esportiu Popular

Comptarà amb noves seccions, un nou espai de treball autònom i amb una secció d’excursionisme amb diverses rutes programades.

El Casal Popular La Turba presenta el nou curs del seu Club Esportiu Popular, un projecte que s’emmarca dintre del programa de la Comunalitat de Valls i que fomenta l’esport des d’una vessant no competitiva. Vol servir també com a eina d’inclusió social i de punt de trobada, i que, alhora, fomenti els valors de l’antifeixisme, l’antiracisme i la lluita pels drets LGTBI.

En aquesta segona edició, repetiran la majoria de les seccions organitzades amb monitoratge professional, com ho són la boxa, la defensa personal, els balls llatins i l’esport funcional; també s’hi afegeixen noves activitats com contempo i teatre-dansa i danses urbanes. D’altra banda, es continuaran fomentant les seccions autònomes com la de córrer i la de muntanya, que aquest any ja compten amb diverses sortides programades.

Per tal de presentar el Club Esportiu Popular, el Casal La Turba ha organitzat per al pròxim dissabte 16 setembre, a partir de les 12 h, una jornada temàtica al seu local al carrer dels Metges, 14. Al llarg de la jornada s’explicaran totes les seccions i els nous horaris, es farà el passi del vídeo sobre el Club Esportiu elaborat per Saurines Audiovisuals i alguns membres del col·lectiu de les Creadores del 2n pis, pintaran un mural per donar el tret de sortida al segon any.

Durant l’acte hi haurà els fanzins elaborats per l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica que porten per títol “Boxear en el infierno”, on es recullen petites biografies de boxejadors, ja fossin professionals o amateurs, que van patir la repressió dels nazis i feixistes, joves lluitadors de tots els racons d’Europa que van pagar amb detencions, afusellaments o camps de concentració els seus orígens jueus, gitanos o les seves conviccions polítiques. Les activitats del club esportiu tenen previst iniciar-se la primera setmana d’octubre.

© 2023 La Comunalitat de Valls – Disseny Web La Caseta del Cubos