TEIXIM XARXES D'ALIANCES I SUPORT MUTU

La Draperia, un projecte format per quatre artesanes vallenques, inaugura dijous la seva botiga al Barri Antic.

Durant la inauguració es van fer diverses activitats com el sorteig d’un lot de productes artesans, música en directe i un pica-pica.

El dijous 19 d’octubre va obrir les portes de La Draperia un projecte que neix d’un grup d’artesanes Vallenques que s’uneixen i treballen conjuntament per crear un espai innovador. El seu local, ubicat al carrer Major núm. 12, és una botiga, un espai d’exposició, de treball i de trobada. Un espai on poder intercanviar inquietuds, idees i coneixements entre artesanes de diferents disciplines.


La Draperia està formada per La Llúcia amb La Torreta Ceràmica fent ceràmica, la Marina Barberà fent il·lustració, la Paula, el Xavier i la Marina amb 3Dtres fent artesania 3D i la Laura Gallofré amb La Gallu de dissenyadora i il·lustradora. Tot i que, actualment el projecte compta amb aquestes quatre artesanes, les integrants de La Draperia no descarten que altres creadores de la zona puguin afegir-s’hi.


Cal destacar que aquest projecte ha estat possible gràcies a l’acompanyament i assessorament per part del projecte de La Comunalitat de Valls, durant tota la fase inicial d’aquesta iniciativa.
Per celebrar-ho, l’acte va comptar amb cervesa artesana a càrrec de Les Clandestines de Montferri, pinxos del bar Incognit i música a càrrec de Tumtumpa!

© 2023 La Comunalitat de Valls – Disseny Web La Caseta del Cubos